Afspraakmodule

Maak nu zelf online je afspraak bij Decoranda voor een gepersonaliseerd bezoek in onze showroom in Oostakker of Knokke.

Om onze klanten nog beter en persoonlijker te bedienen bieden wij een online afspraakmodule aan. Via deze afspraakmodule kan u nu zelf online een afspraak maken voor een bezoek aan een van onze showrooms. U kiest zelf een geschikte datum en een passend tijdstip. Hierdoor worden vervelende wachttijden vermeden, we staan klaar voor u bij aankomst. Bovendien krijgt u uw eigen aangepaste expert toegewezen waardoor u geniet van een gepersonaliseerde service.

Naar aanleiding van de laatste update is het op dit moment niet mogelijk een fysiek bezoek aan de showroom te brengen. U kan de afspraakmodule echter nog steeds gebruiken om een afspraak in te boeken waar wij u via een online videoconferentie of telefonisch contact verder helpen. Met een van onze ontwerpexperts kan u via deze chat de mogelijkheden overlopen en kunnen jullie ook virtueel op zoek gaan naar een oplossing op maat.

In welk product heeft u interesse?*
Hoe heeft u Decoranda leren kennen?*
Verstuur

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info