Bouwbeurs Roeselare

Op zoek naar een veranda op jouw maat? Breng ons dan een bezoekje tijdens de Bouwbeurs Roeselare. We geven je graag uitleg over alle mogelijkheden op standnummers 328, 329 en 330.

Wil je weten wat de voordelen van een aluminium veranda zijn? Twijfel je tussen een terrasoverkapping met of zonder zonwering? Of wil je weten welke soorten afwerkingen er mogelijk zijn voor een veranda aan je woning of zaak? Dan ben je bij Decoranda aan het goede adres. Dit jaar kan je met ons uitgebreide aanbod kennismaken op de Bouwbeurs in Roeselare.

Onze experts beantwoorden er met plezier al je vragen en geven advies op maat bij de bouw- of verbouwplannen van je woning. Bovendien zal ons ruime gamma veranda’s, terrasoverkappingen, bijgebouwen/poolhouses, zonwering en vouwwanden er uitgebreid tentoongesteld worden. En dat is nog niet alles! De Bouwbeurs is ook de ideale gelegenheid om te genieten van een exclusieve actie.

Wie tijdens de Bouwbeurs een veranda tot €30.000 aankoopt, ontvangt een gratis 8-pack LED-verlichting. Vanaf een veranda boven de €30.000, ontvangt men zelfs een gratis 16-pack LED-verlichting voor de aangekochte veranda. Waar wacht je nog op? Plan je bezoek!

Het Decoranda-team staat za 8, zo 9 en ma 10 feb en vr 14, za 15 en zo 16 feb voor je klaar op standnummers 328, 329 en 330.
De beurs is op zaterdag 8, maandag 10, vrijdag 14 en zaterdag 15 februari open van 14 tot 19 uur.
Zondag 9 en zondag 16 februari is de beurs open van 10 tot 19 uur.
Meer informatie over de Bouwbeurs Roeselare vind je hier: www.bouwbeursroeselare.be

Kan je niet naar de Bouwbeurs komen maar had je toch graag professioneel advies gekregen? Dan ontvangen we je graag in één van onze showrooms in Knokke of Oostakker.

Tot dan!

Bouwbeurs Roeselare
In welk product heeft u interesse?*
Hoe heeft u Decoranda leren kennen?*
Verstuur

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info